Valpbilder från denna kull!

En nybadad Doris:)

En nybadad Fiona:)

Fyra nybadade ullbollar:)

En nybadad Mi:)

En nybadad Nike:)

Jaha, så var det dags för valparna att flytta! Som vanligt så går dessa nio veckor så himla fort. I morgon lördag flyttar Fiona och Nike. Doris flyttar på torsdag. 

Det känns tryggt att lämna iväg valparna, för det är väldigt kärleksfulla hem de flyttar till och jag tror att alla små troll hamnat helt rätt.

Fiona, mitt underbara träsktroll🤩 föddes först. Det tog tid för dig att komma ut, med dina dryga 300g. Du är väldigt tillmid, lite försiktig och eftertänksam. Nu blir du en riktig Söderböna och jag är övertygad om att du kommer att stormtrivas hemma hos Birger och Kristina.

Nike, du kom som en skottspole efter Fiona. Bråttom ut hade du efter att ha legat och väntat. Du är ett riktigt litet charmtroll och jag tror du skulle kunna leva på pussar😀. Du blir också en 08. Du kommer få ett underbart hem hos Maja och Fredrik.

Doris, du kom som nummer tre. Du är en underbar och härlig tjej, som oftast styr och ställer, men med charm. Mycket bus finns hos dig och är det någon som kan tänkas äta upp en möbel, så är det nog du😮. Du kommer att passa in perfekt på en hästgård hemma hos familjen Carlberg.

Lille Mi kom som nummer fyra. Dig har vi fått kämpa med, då du gick ned mycket i vikt. Vi har stödmatat och naturligtvis oroat oss😥. Men du har alltid varit pigg och mått bra🙂.Nu har du verkligen kommit igen och knappat in på de andra. Dock är du liten fortfarande, så du får vara kvar här.

Nu kommer tårarna…., men jag vet ju att jag kommer att träffa er igen, mina små underbara småtroll!


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.02 | 10:49

Hej! Söker en ruby eller black&tan tik. Har ni planer för några nya valpkullar i år? Kan jag göra intresseanmälan och sätta mig på väntelista? Mvh, Louise

...
12.02 | 21:07

Hej. Undrar om du har valpar just nu eller planerar att skaffa en valpkullar i år??? Vi är ute efter en cavalier valp tacksam för svar

...
05.11 | 21:16

HEJ
Jag undrar om ni planerar valpar till våren-20

...
07.06 | 06:39

Hfj! Undrar om ni har några valpar till salu i dagsläget el inom kort? Med vänlig hälsning Susanne och Jan Motala

...
Du gillar den här sidan