Valpbilder från denna kull!

En nybadad Doris:)

En nybadad Fiona:)

Fyra nybadade ullbollar:)

En nybadad Mi:)

En nybadad Nike:)

Jaha, så var det dags för valparna att flytta! Som vanligt så går dessa nio veckor så himla fort. I morgon lördag flyttar Fiona och Nike. Doris flyttar på torsdag. 

Det känns tryggt att lämna iväg valparna, för det är väldigt kärleksfulla hem de flyttar till och jag tror att alla små troll hamnat helt rätt.

Fiona, mitt underbara träsktroll🤩 föddes först. Det tog tid för dig att komma ut, med dina dryga 300g. Du är väldigt tillmid, lite försiktig och eftertänksam. Nu blir du en riktig Söderböna och jag är övertygad om att du kommer att stormtrivas hemma hos Birger och Kristina.

Nike, du kom som en skottspole efter Fiona. Bråttom ut hade du efter att ha legat och väntat. Du är ett riktigt litet charmtroll och jag tror du skulle kunna leva på pussar😀. Du blir också en 08. Du kommer få ett underbart hem hos Maja och Fredrik.

Doris, du kom som nummer tre. Du är en underbar och härlig tjej, som oftast styr och ställer, men med charm. Mycket bus finns hos dig och är det någon som kan tänkas äta upp en möbel, så är det nog du😮. Du kommer att passa in perfekt på en hästgård hemma hos familjen Carlberg.

Lille Mi kom som nummer fyra. Dig har vi fått kämpa med, då du gick ned mycket i vikt. Vi har stödmatat och naturligtvis oroat oss😥. Men du har alltid varit pigg och mått bra🙂.Nu har du verkligen kommit igen och knappat in på de andra. Dock är du liten fortfarande, så du får vara kvar här.

Nu kommer tårarna…., men jag vet ju att jag kommer att träffa er igen, mina små underbara småtroll!


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.09 | 21:38

Hej! Jag och min familj, man och två döttrar, 11 och 14 år, har efter lång tid äntligen beslutat oss för att skaffa hund Cavalier. Planerar ni för valpar snart?

...
07.09 | 14:07

Hej Anki !

Jag är en super intresserad av en blenheim tik . Har letat o letat.
Mvh pirjo

...
07.07 | 19:55

Hej! Kommer det finnas någon kull i år?? 😊

...
14.01 | 10:38

Hej Åsa. Jag och min sambo letar efter en Cavalier. Bor på landet och vi båda kan ha med hund på jobb. Undrar om du planerar någon kull 2021? Tacksam för svar.

...
Du gillar den här sidan